Cupe mici de bijuterii cu salsa de creveți și mango

Cupe mici Gem cu creveți & mango salsa ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta Hor d ' oeuvre. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 64 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 20. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți coriandru, ardei iute ușor, pachet și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Tacos de pește în cupe de bijuterii pentru copii, Cupe De Salsa Cu Fasole Neagră Și Mango, și Fasole bestială cu Salsan de Mango în cupe de Cheddar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Rupeți salatele în frunze individuale. Cojiți și tăiați mango și amestecați cu ceapa roșie tocată mărunt, ardeiul iute roșu ușor tocat, sucul 1 lime și uleiul de măsline ușor.
Se amestecă bine și se lasă deoparte la temperatura camerei, acoperită cu folie alimentară. Chiar înainte de servire, luați creveții de tigru decojiți și tăiați-i pe jumătate orizontal.
Se amestecă în amestecul de mango cu o mână de coriandru tocat. Pentru a servi, puneți amestecul pe frunzele mici de bijuterie și aranjați pe un platou sau o farfurie mare.