Cupe de patiserie Brie și cireșe

Cupe de patiserie Brie și cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cupe de patiserie Brie și cireșe. O porție conține 62 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 17 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză brie, nuci pecan, foietaj și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupe De Patiserie Brie Și Cireșe, Cupe De Patiserie Cu Cireșe Brie, și Brie și șalotă caramelizată foietaj Brie tartă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375. Pulverizați 36 de căni de briose în miniatură, 1 3 / 4x1 inch, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Tăiați patiseria în pătrate de 36 (1 1/2 inch). Apăsați ușor fiecare pătrat în ceașcă de brioșă; apăsați centrul cu degetul.
3
Coaceți 10 minute. Centru de presă cu mâner de lingură de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuptorCuptor
4
Coaceți cu 6 până la 8 minute mai mult sau până se rumenesc. Apăsați imediat din nou în centru. Umpleți fiecare cu aproximativ 1/2 linguriță de conserve. Se acoperă cu bucată de brânză, nuci pecan și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți 3 până la 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista