Cupe de macrou și hrean afumat

Cupe de macrou și hrean afumat
Cupele de macrou și hrean afumate necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 161 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 2,06 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită arpagic, hrean crem, smântână acrită și suc de lămâie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Macrou Afumat P. M. T. Cu Hrean Si Marar, Salată de macrou afumat cu sos de sfeclă roșie și hrean, și Salată de macrou afumat și sfeclă roșie cu sos cremos de hrean.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună brânza de vaci, hreanul și smântâna acrită și se lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2
Îndepărtați pielea și orice oase din macrou, rupeți-le în bucăți de mărimea degetului mare și introduceți-le într-un robot de bucătărie. Pulsează scurt pentru a rupe bucățile; nu ar trebui să fie prea bine. Întoarceți-vă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați arpagicul în macrou uniform, apoi pliați amestecul de smântână și sucul de lămâie. Se răcește la frigider timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
MacrouMacrou
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
4
Pentru a servi, lingurați un amestec de macrou în fiecare frunză de cicoare. Aranjați pe o farfurie mare cu jumătăți de lămâie și serviți cu câteva băuturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
AndiveAndive
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Trandafir Spumant, Viognier

Pinot Grigio, Sparkling rosul și Viognier sunt alegerile mele de top pentru macrou. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi macroul, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate100
Revista