Cupe de macrou și hrean afumat
Cupele de macrou și hrean afumate necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 161 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 2,06 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită arpagic, hrean crem, smântână acrită și suc de lămâie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Macrou Afumat P. M. T. Cu Hrean Si Marar, Salată de macrou afumat cu sos de sfeclă roșie și hrean, și Salată de macrou afumat și sfeclă roșie cu sos cremos de hrean.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună brânza de vaci, hreanul și smântâna acrită și se lasă să stea 10 minute.
Îndepărtați pielea și orice oase din macrou, rupeți-le în bucăți de mărimea degetului mare și introduceți-le într-un robot de bucătărie. Pulsează scurt pentru a rupe bucățile; nu ar trebui să fie prea bine. Întoarceți-vă într-un castron mare.
Amestecați arpagicul în macrou uniform, apoi pliați amestecul de smântână și sucul de lămâie. Se răcește la frigider timp de 20 de minute.
Pentru a servi, lingurați un amestec de macrou în fiecare frunză de cicoare. Aranjați pe o farfurie mare cu jumătăți de lămâie și serviți cu câteva băuturi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Trandafir Spumant, Viognier
Pinot Grigio, Sparkling rosul și Viognier sunt alegerile mele de top pentru macrou. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi macroul, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.