Cupe De Crab Phyllo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați cupele de Crab Phyllo. Această rețetă servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 54 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 882 de fani. Un amestec de cremă de brânză, coji de tartă phyllo, imitație de carne de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Cupe Brie Phyllo, Caprese Phyllo Cups, și Bacon Phyllo Cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și hreanul până se omogenizează. Se amestecă crabul și ceapa. Puneți 2-3 lingurițe în fiecare coajă de tartă; se presară cu boia de ardei.
Așezați pe o foaie de copt.
Se coace la 350 de minute timp de 16-18 minute sau până când blaturile încep să se rumenească.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay]()
Sterling Heritage Collection Napa Chardonnay
Echilibrat și complex, Napa Valley Chardonnay straturi de fructe din mai multe podgorii din AVA, căsătoria luxuriantă, maturitate îndrăzneț de Mid-valley cu bogăția și adâncimea de Carneros. Fructul luminos, auriu, deschide nasul, rotunjit cu note de miere, caramel, condimente de copt și pâine prăjită. O intrare îndrăzneață de lămâi și măr copt dezvoltă greutatea și vâscozitatea pe măsură ce evoluează prin gură. Contribuția butoiului lasă o impresie de migdale aproape dulci pe final.