Cupe De Broască Țestoasă Cu Brânză Cremă

Cupe De Broască Țestoasă Cu Brânză Cremă
Crema de brânză Turtle cupe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 109 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de aluat de biscuiți cu zahăr, jumătăți de pecan, pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Broască Țestoasă Cu Brânză Cremă, Plăcintă Cu Brânză Cremă De Nucă De Cocos Pecan Turtle, și Cupe De Broască Țestoasă Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați aluatul de prăjituri într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei 5-10 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Bețișoare Suplimentare De Covrigei și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Bețișoare Suplimentare De Covrigei și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați făina; bateți până se amestecă. Formați aluatul în 1-in. bile; așezați în cupe mini-brioșe unse. Apăsați uniform pe fund și pe părțile laterale ale cupelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Coaceți 6-8 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Apăsați o adâncitură adâncă în centrul fiecăruia cu capătul unui mâner de lingură de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Coaceți 8-10 minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește în tigăi 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
7
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până la pufos; bateți treptat în topping de caramel. Îndoiți pecanele tocate. Lingura 2 lingurite de umplere în fiecare ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Stropiți cu topping de fudge; deasupra cu jumătăți de pecan. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Fiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și NucșoarăFiecare Măcinat Cuișoare, Ghimbir și Nucșoară
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista