Cupe de Bacon și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați căni de slănină și roșii. Această rețetă face 30 de porții cu 117 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de slănină, aluat de biscuiți cu zară, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Cupe De Slănină Cu Roșii, Bacon Asiago Quiche Cupe De Roșii, și Salată de roșii și slănină în căni de salată Bibb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o mini tigaie pentru brioșe.
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți slănina până se rumenesc uniform.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Zdrobiți slănina într-un bol mediu de amestecare; adăugați roșii tocate, ceapă, brânză elvețiană, maioneză și busuioc.
Separați biscuiții în jumătăți orizontal.
Așezați fiecare jumătate în mini tigaie pregătită pentru brioșe. Umpleți fiecare jumătate de biscuiți cu amestecul de slănină.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 10 până la 12 minute.