Cupcakes vegane din arțar cu cremă de unt fără lactate din arțar

Cupcakes vegane din arțar cu cremă de unt fără lactate din arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes Vegan Maple cu cremă de unt fără lapte Maple. Această rețetă vegană servește 12 și costă 87 cenți pe porție. O porție conține 258 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 349 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți oțet de mere, praf de copt, făină de alac [poate sub făină dacă nu găsiți făină de alac ușoară/albă] și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați [] Nu bucătar desert: fructe de padure & nucă de cocos chia semințe budinca cu sirop de arțar {vegan prietenos, fără Gluten, fără lactate}, Cupcakes cu plăcintă cu mere cu cremă de unt de arțar, și Cupcakes cu afine cu glazură de unt de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F (180C).Căptușiți 10 căni de brioșe (pentru cupcakes mari) sau 12 căni de brioșe (pentru cupcakes mici) cu căptușeli de hârtie sau pulverizați cu antiaderent spray.In într-un castron mediu, amestecați laptele, oțetul, semințele de in, siropul de arțar, uleiul și vanilia până se combină bine. Puneți deoparte în timp ce măsurați ingredientele uscate sau cel puțin 2 minutes.In un castron mare, Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Semințe De InSemințe De In
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă ingredientele umede peste uscat și se amestecă doar până se combină (nu se amestecă prea mult).Folosind o lingură mare de înghețată sau o cană de măsurare de 1/3 cană (80 ml), scoateți aluatul în cupele de briose pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20-25 de minute, până când un tester introdus într-una din cupcakes-urile centrale iese curat.Se răcește complet înainte de îngheț.Cupcakes pot fi frozen.In un castron adânc cu bătăi electrice, bateți uleiul de cocos, siropul de arțar, vanilia și sarea de mare până se combină.Cerneti incet pudra de lapte de soia si amestecati la viteza mica pentru a incorpora. Apoi amestecați la viteză mare până când amestecul devine mai deschis–atât ca culoare, cât și ca textură–și pufos.Dacă pare prea moale pentru a ține un vârf, adăugați chia și bateți pentru a încorpora; lăsați să stea 2-5 minute, apoi bateți din nou înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Lapte De SoiaLapte De Soia
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista