Cupcakes portocalii cu Crackle de nuci de Macadamia

Cupcakes portocalii cu Crackle de nuci de Macadamia ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 170 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de zahăr, făină de tort, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupcakes pentru duș pentru bebeluși: Cupcakes cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de nuci de Macadamia, Baileys nr.: BAILEYS, și Cupcakes Cu Nuci De Macadamia Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Căptușiți 24 de căni de briose cu căptușeli de hârtie. Topiți untul într-o cratiță mică și păstrați-l cald la foc mic.
Într-un castron mic, bateți făina cu amidonul de porumb. Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți zahărul, ouăle, vanilia, coaja de portocală și sarea. Puneți vasul peste o oală cu apă abia fierbinte și bateți amestecul constant până se încălzește la atingere.
Folosind un mixer electric portabil, bateți amestecul la viteză mare până când devine palid, gros și triplat în volum, aproximativ 5 minute.
Presărați ingredientele uscate deasupra și pliați-le în aluat.
Turnați untul cald pe partea laterală a vasului, lăsându-l să se scufunde până la fund. Lucrând rapid, pliați untul în aluat până se omogenizează. Puneți imediat aluatul în cupele de briose până la trei sferturi pline.
Coaceți cupcakes-urile timp de aproximativ 12 minute, până când sunt aurii și elastice la atingere.
Lăsați să se răcească ușor în tigăi, apoi transferați cupcakes-urile în rafturi pentru a se răci.
Înghețați fiecare cupcake cu o cantitate redusă de 1 1/2 linguri de glazură de brânză cremă de portocale și presărați cu 1 lingură de Crackle de nuci de Macadamia.