Reteta Cupcakes de catifea de ciocolata ar putea satisface pofta ta americana in aproximativ 45 minute. Acest desert are 163 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină, apă, garnituri: bucle de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes din catifea roșie cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, Cupcakes Din Catifea De Ciocolată, și Cupcakes Din Catifea De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bucățele cu microunde într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 până la 1 1/2 minute sau până se topesc și se omogenizează, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
3
Bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Adăugați ciocolată topită; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
6
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Adăugați treptat la amestecul de ciocolată alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Adăugați treptat apă fierbinte într-un flux lent și constant, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Smântână
Ciocolata
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Sare
7
Așezați 36 de căni de copt din hârtie în 3 (12 cani) Tigăi pentru brioșe; bateți lingura în cupe, umplând trei sferturi pline.
8
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centre iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din tigăi în grătare și lăsați să se răcească complet (aproximativ 45 de minute).