Cupcakes de ciocolată cu o umplutură de Ganache infuzată cu ciocolată, portocală și cuișoare și un Buttercream de ceai condimentat Chinezesc
Reteta prajiturele de ciocolata cu o ciocolata, portocale și cuișoare infuzat Ganache de umplere și un Buttercream ceai condimentat Chinezesc ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acest desert are 799 calorii, 5g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă $1.23 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, bucle de ciocolată, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cupcakes cu Ganache de ciocolată vegană cu Caramel sărat și unt de ciocolată neagră, Cupcakes de ciocolată cu umplutură de Marshmallow cu condimente de dovleac și cremă de ciocolată, și Cupcakes de ciocolată cu umplutură de Mascarpone de ciocolată și cremă de unt Zinfandel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: robot de bucătărie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați o tigaie pentru cupcake cu 24 de garnituri de cupcake de dimensiuni obișnuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați zahărul granulat, făina, laptele de unt, 8 uncii fluide apă, ulei, pudră de cacao, extract de vanilie, bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare și ouă într-un mixer și bateți la viteza 1 până când toate ingredientele sunt încorporate. Răsturnați părțile laterale ale bolului cu o spatulă și amestecați la viteza 2 până când aluatul este liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Umpleți garniturile de cupcake pe jumătate pline cu bătutul de ciocolată și coaceți timp de 25 de minute, rotind la jumătatea timpului de coacere. Răciți complet cupcakes-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Așezați umplutura de Ganache infuzată cu ciocolată, portocală și cuișoare într-o pungă de conducte și strecurați o cantitate mică de umplutură în centrele cupcakes-urilor răcite. De asemenea, introduceți un cerc mic al acestui ganache în jurul marginii superioare a cupcake-ului (astfel încât să puteți vedea umplutura chiar și după ce este mată). Umpleți generos untul de ceai chinezesc condimentat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Tăiate în Felii
3 Bețișoare De Covrig
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceai
2
Garnisiți cu bucle de ciocolată și cristale de zahăr portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
3 Bețișoare De Covrig
Suc De Lămâie, Opțional
3
Într-o oală mare, amestecați împreună zahărul granulat, pudra de cacao, amidonul de porumb și sarea fină. Odată amestecate împreună, se adaugă 10 uncii de apă și amestecati pana se omogenizeaza. Gatiti la foc mediu-mare pana cand amestecul ajunge la fierbere. Continuați să bateți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Hârtie De Orez
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Sare Fină
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoi
4
Scoateți vasul de pe foc și adăugați ciocolata neagră, untul, lichiorul de portocale, uleiul de portocale, cuișoarele măcinate și uleiul de portocale. Lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Neagra
Lichior De Portocale
Cuișoare De Pământ
Pachet De Cadou Violet
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Într-o oală medie, combinați zahărul granulat cu suficientă apă pentru a face amestecul să semene cu nisipul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Așezați acest vas la foc mediu-mare și gătiți la 235 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
În timp ce zahărul gătește, începeți să bateți albușurile de ou într-un mixer de suport cu atașamentul de măturică la volum maxim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Odată ce temperatura zahărului atinge 235 de grade F (etapa cu bile moi), turnați zahărul în albușurile de ou. Continuați să bateți până când amestecul se răcește la puțin peste temperatura corpului, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
9
Adăugați încet 1 kilogram de unt (aproximativ 4 uncii bucăți la un moment dat). După fiecare adăugare, lăsați untul să se amestece aproape complet înainte de a adăuga mai mult. Amestecul trebuie să se separe și să se întoarcă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
10
Într-o cratiță mică, încălziți 8 uncii de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Scoateți de pe foc și adăugați ceaiul liber (nu ceaiul măcinat). Abrupt timp de 10 minute. După 10 minute, se strecoară într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Odată ce amestecul de unt s-a reunit, scoateți atașamentul pentru bici și înlocuiți-l cu o paletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Adăugați restul de 1 kilogram de unt, zahărul cofetarilor, ceaiul înmuiat și ceaiul măcinat. Paddle acest amestec până la lumină și pufos, aproximativ 5 minute.