Cupcakes de catifea roșie de la Chef John

Chef John's Red Velvet Cupcakes este un desert care servește 12. O porție conține 174 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsime. Pentru 40 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Dacă aveți la îndemână praf de copt, extract de vanilie, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de lingură de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes Red Velvet cu glazură de ciocolată albă {Red Velvet Week}, Cupcakes Red Velvet Cheesecake {Red Velvet Week} și Cupcakes vegani Red Velvet. Rose Velvet, de fapt.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați 12 căni de brioșe cu folii de hârtie.
Cerneți făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt împreună într-un castron mare până se combină.
Puneți untul și zahărul în bolul de lucru al unui mixer mare, prevăzut cu un accesoriu pentru tel. Bateți untul și zahărul împreună până devine ușor și pufos. Răzuiți atașamentul și bolul.
Adăugați ouăle în amestecul de unt și zahăr, unul câte unul, amestecând bine primul ou înainte de a adăuga al doilea. Răzuiți părțile laterale ale bolului în timp ce lucrați.
Bateți zara și oțetul în ingrediente umede, urmate de extract de vanilie și colorant alimentar roșu.
Se amestecă până când culoarea este uniformă.
Turnați ingredientele uscate în ingredientele umede și bateți ușor cu mâna până când aluatul este omogen. Turnați aluatul în cupe de brioșe pregătite, umplându-le aproximativ 3/4.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese curată, 20 până la 25 de minute.
Se lasa sa stea in tigaie 10 minute; scoateți cupcakes din tavă și răciți complet pe un grătar înainte de a îngheța. Desfaceți cupcakes înainte de glazură.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Red Velvet Cupcake funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.