Cupcakes cu mâncare diavolului cu umplutură de Marshmallow
Devil ' s Food Cupcakes cu umplutură de Marshmallow ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 268 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână cremă de marshmallow, sare, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de mâncare al diavolului cu glazură de Marshmallow, Tort de mâncare al diavolului cu umplutură de unt de arahide, și Tort de mâncare al diavolului cu umplutură de cremă de Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un alt castron, amestecați făina, cacao, praful de copt și sarea. Se amestecă jumătate din amestecul de făină în amestecul de unt. Se amestecă laptele doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de făină rămas și amestecați doar până se încorporează. Puneți aluatul în mod egal în 16 căni de briose (capacitate de 1/3 cană; cupele ar trebui să fie aproape pline) căptușite cu căni de copt din hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când vârfurile revin când sunt presate ușor în centru sau o frigăruie de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
6
Lăsați să se răcească în tigăi pe rafturi timp de 5 minute; scoateți cupcakes-urile din tigăi și puneți-le pe rafturi să se răcească complet, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
7
Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați un cilindru de aproximativ 3/4 inch lățime și 1 inch adâncime din centrul vârfului fiecărui cupcake. Tăiați și aruncați aproximativ 1/2 inch din partea inferioară a fiecărui cilindru. Cu un cuțit, scoateți o mică cavitate în interiorul fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
8
Puneți crema de marshmallow în punga de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch. Răsuciți bine capătul sacului pentru a-l fixa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Marshmallow
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
9
Așezați vârful în cavitatea unui cupcake; fără a mișca vârful, strângeți umplutura în cavitate, la 1/4 inch de sus. Repetați pentru a umple cupcakes rămase. Introduceți cilindrii de tort în găuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
10
Lingurați glazura de brânză cremă de ciocolată într-o altă pungă de patiserie, prevăzută cu un vârf de stea de 3/4 inci și pipăiți pe vârfurile de cupcakes sau întindeți-le pe cupcakes cu cuțit.