Cupcakes Cu Confetti Valentine Fără Gluten

Cupcakes confetti Valentine fără Gluten necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 251 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână betty fruit by the strawberry chewy fruit snack, Betty whipped fluffy glazing, foarfece decorative de hârtie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cupcakes Cu Confetti Valentine Fără Gluten, Cupcakes Cappuccino pentru Ziua Îndrăgostiților (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Cupcakes Confetti fără Gluten cu glazură de frișcă de cacao.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 16 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, unt și ouă. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Frost cupcakes cu glazură. Folosind gustări de fructe învelite, tăiați unele cu foarfece decorative în benzi de 1x1/4 inci pentru serpentine și perforați forme de inimă de la unele; îndepărtați ambalajele. Aranjați serpentine și inimi pe fiecare cupcake.