Cupcakes cu ciocolată și alune înalte, întunecate și frumoase

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Cupcakes cu ciocolată și alune înalte, întunecate și frumoase. Pentru 79 de cenți per porție , primești un desert care servește 24. O porție conține 372 de calorii , 5 g de proteine și 19 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, lichior de alune, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Clatite de ciocolată neagră cu migdale cu sos de ciocolată neagră , Cupcakes cu ciocolată, alune, banane cu glazură de marshmallow și mousse de ciocolată și alune .
Instrucțiuni
Pentru cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați 2 tavi pentru brioșe cu 24 de căptușeală pentru cupcake.
Cerne împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu.
Se amestecă lichiorul de alune și pudra de cacao până se omogenizează.
În vasul unui mixer cu suport cu un atașament cu paletă, cremă untul și zaharurile împreună la viteză medie-mare până devin ușoare și pufoase, 2 până la 3 minute.
Adăugați ouăle, câte unul, până când fiecare s-a încorporat.
Adăugați laptele de unt și extractul de vanilie și amestecați până se omogenizează complet. Dați mixerul la minim și adăugați amestecul de făină și cacao, alternând între cele 2, începând și terminând cu făina.
Se amestecă până când se combină și nu rămân dungi. Dați deoparte în timp ce pregătiți umplutura.
Pentru umplutura: In vasul robotului de bucatarie se macina alunele pana ajung la o consistenta de nisip foarte fin.
Adăugați tartina de alune și procesați până când amestecul începe să se aglomereze.
Adăugați lichiorul de alune câte 1 lingură sau până când amestecul este capabil să strângă ușor în mână.
Cu mâinile, formați pasta în bile cam de dimensiunea unei cireșe foarte mari.
Rulați ușor biluțele în făină pentru a absorbi orice exces de lichid.
Pentru a asambla: Umpleți garniturile pentru cupcake aproximativ 1/4 din volum cu aluatul pentru cupcake.
Puneți 1 minge de umplutură în fiecare căptușeală, apoi acoperiți umplutura cu aluatul rămas, astfel încât fiecare cupcake să fie plin la aproximativ 3/4.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 de minute. Răciți complet cupcakes.
Înmuiați fiecare blat de cupcake în Ganache de ciocolată, formând un strat uniform și lăsați să se răcească.
Într-un castron rezistent la căldură, puneți smântâna groasă la microunde timp de 1 până la 2 minute. Crema trebuie să fie foarte fierbinte la atingere.
În timp ce crema se încălzește, puneți chipsurile de ciocolată și pudra de espresso într-un castron mediu rezistent la căldură. Odată ce crema este gata, turnați-o deasupra fulgilor de ciocolată și amestecați până când ciocolata este complet topită și amestecul s-a îngroșat.
Adăugați uleiul vegetal pentru un plus de strălucire.