Cum se fac clatite de dovleac este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă servește 6. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 246 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. 1833 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână zahăr, ienibahar măcinat, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Tort de tigaie cu pralină de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, Clatite de dovleac cu unt de dovleac de arțar {KitchenAid #SavorTheSavings}, și Clatite Swirl de dovleac cu Topping de unt de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, zahărul brun, zahărul alb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare de amestecare și bateți împreună timp de două minute pentru a aera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
2
Într-un castron separat, combinați piureul de dovleac, scorțișoara, ghimbirul, ienibaharul, oul, laptele, 2 linguri de ulei vegetal, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Ulei Vegetal
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Ienibahar
Scorțișoară
Ghimbir
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă amestecul de făină și se amestecă doar până se umezește. (Nu amestecați prea mult.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Înveliți tigaia cu 1 linguriță de ulei vegetal la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Turnați aluatul în tigaie 1/4 cană la un moment dat și gătiți clătitele până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.