Cum să faci fasole și verdeață
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Cum să faci fasole și verdeață. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 252 de calorii , 13 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 1,21 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 64 ar spune că a fost perfect. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de file de hamsii, file de hamsii, ulei de masline si o mana de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face aceasta reteta atat de delicioasa. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 98% . Verdele de guliu cu fasole albă și cârnați , Fasole și verdeață Garbanzo și sfeclă verde și ouă poșate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați usturoiul; gătiți, amestecând, până când clocotește și sfârâie, aproximativ 20 de secunde.
Se toarnă în bulion de pui. Aduceți la fierbere și gătiți până când lichidul scade la jumătate, 6 până la 8 minute. Se amestecă fulgii de ardei roșu.
Se amestecă fasolea; aduceți la fierbere și gătiți până când puteți vedea vârfurile fasolei chiar sub suprafața lichidului, 6 până la 8 minute. Se amestecă oregano, coaja de lămâie și fileul de hamsii. Se fierbe timp de 3 minute.
Pune scarola în amestecul de fasole; reduceți focul la mic și amestecați până când scarola se ofilește, aproximativ 5 minute. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust; se orneaza cu fulgi de ardei rosu si ulei de masline extravirgin.