Crusta de plăcintă a bunicii lui Ruth

Crusta de plăcintă a bunicii lui Ruth
Crusta de plăcintă a bunicii lui Ruth este o lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 4 porții. Această crustă are 1298 calorii, 14g de proteine, și 92g de grăsime per portie. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, scurtare, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 453 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tăiței de casă ai bunicii Ruth, Bunica Ruth e Fudgy tort de ciocolata (că nu am putut rezista Al, și Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina universală, scurtarea, zahărul și sarea. Amestecați împreună cu un tăietor de patiserie până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Într-un castron mic, amestecați oul cu apă. Se amestecă în amestec de făină. Se răcește la frigider până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista