Crusta de pizza semnată de Jay

Crusta de pizza semnată de Jay
Crusta de pizza semnată de Jay necesită în jur 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 1860 calorii, 54g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o crustă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei de măsline, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Rețete similare includ Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, O excursie de o zi croată și "pizzan extra" (: Bruxelles Sprout, nuc & Pesto Pizzan pe crustă de grâu integral), și Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și zahărul brun în apă și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă sarea și uleiul în soluția de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se amestecă în 2 1/2 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață curată, bine făinată și frământați mai multă făină până când aluatul nu mai este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5
Așezați aluatul într-un castron bine uns și acoperiți cu o cârpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Lăsați aluatul să crească până se dublează; aceasta ar trebui să dureze aproximativ 1 oră. Puneți aluatul și formați o minge strânsă. Lăsați aluatul să se relaxeze un minut înainte de rulare. Utilizați pentru rețeta preferată de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
7
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Dacă coaceți aluatul pe o piatră de pizza, puteți așeza toppingurile pe aluat și coaceți imediat. Dacă vă coaceți pizza într-o tigaie, ungeți ușor tigaia și lăsați aluatul să crească timp de 15 sau 20 de minute înainte de a-l acoperi și coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit, până când brânza și crusta se rumenesc, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții1
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista