Crupe Verzi-Chile
Rețeta Grits Green-Chile ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 549 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Dacă aveți unt, ouă, ardei iute din New mexico și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri De Crab Verde Chile Cu Maioneză Verde Chile, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, și Chile-mușchi frecat și Chile verde Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii iute, întorcându-se o dată sau de două ori, până când pielea este carbonizată peste tot.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi curățați pielea și aruncați tulpinile și semințele. Ardei iute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie de 3 sau 4 litri la foc mare, aduceți bulionul de pui la fierbere.
Adăugați grâu, reduceți focul la mediu și amestecați până când stocul este absorbit, 5 până la 6 minute. Se amestecă untul, brânza și ardeii iute.
Într-un castron mic, bateți 1/2 cană din grăsimile fierte în ouăle bătute. Când este amestecat, amestecați acest amestec înapoi în cratiță cu restul de grâu.
Se toarnă amestecul într-o caserolă unsă de 2 litri.
Coaceți până când este setat, 25 până la 30 de minute.