Crumpetele Fast Breads

Crumpetele Fast Breads
Crumpetele Fast Breads sunt o vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, apă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Bastoanele De Porumb Sudice Ale Fast Breads, Fast Breads' Bottoms-Up Pinwheels Scorțișoară-Caramel, și Pâine Rapidă Rapidă Rapidă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți laptele, apa și uleiul la foc mediu până la aproximativ 130 de ruble pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron mare și folosind o lingură mare, amestecați ambele făină, zahărul, sarea și drojdia. Se amestecă amestecul de lapte fierbinte, apoi se amestecă energic timp de aproximativ 2 minute pentru a forma un aluat neted și gros. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să stea 45 de minute. Aluatul se va ridica și va deveni Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Când aluatul a crescut, aranjați 5 inele metalice fiecare cu diametrul de 3 până la 4 și aproximativ 11/2 în înălțime pe o plită. Pulverizați interiorul fiecărui inel și plita cu spray de gătit antiaderent fără aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți grătarul la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Folosiți lingura mare pentru a amesteca aluatul. Se amestecă ușor bicarbonatul de sodiu dizolvat, amestecând bine. Aruncați aproximativ 1/4 cană din aluat în fiecare inel fierbinte; se va răspândi uniform. Gatiti crumpetele la foc mic pana cand fundul se rumeneste si s-a format o piele ferma deasupra, aproximativ 10 minute. Pe blaturi se vor forma bule pe măsură ce crumpetele se gătesc, iar blaturile ar trebui să se simtă ferm coapte și să nu fie lipicioase atunci când sunt atinse ușor cu un deget. Folosiți clești pentru a ridica inelele și puneți-le deoparte. Dacă crăpăturile se lipesc de inele (nu se vor lipi dacă inelele sunt bine unse), jiggle inelele ușor cu cleștele și crăpăturile ar trebui să se elibereze. Întoarceți crăpăturile și gătiți până când cele două părți sunt bine fixate, un minut sau mai puțin. Interiorul crăpăturilor va fi moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
CrumpetsCrumpets
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Se transferă într-o farfurie și se servește sau se menține cald într-un cuptor scăzut (250 BUCF) în timp ce al doilea lot gătește. Înainte de a găti al doilea lot, amestecați ușor aluatul (acesta va bule și se va ridica în timp ce primul lot gătește) și pulverizați din nou inelele și grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți crumpetele fierbinți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrumpetsCrumpets
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Crumpetele pot fi acoperite și depozitate la temperatura camerei timp de până la 2 zile. Pentru a servi, prăjiți ușor crăpăturile, Unse cu unt sau nu, doar pentru a le încălzi, sau așezați-le într-un singur strat pe o foaie/tavă de copt, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și reîncălziți într-un cuptor preîncălzit de 225 de 1/4 până la cald, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrumpetsCrumpets
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista