Crudite cu ulei de măsline și săruri aromate

Crudite cu ulei de măsline și săruri aromate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cruditele cu ulei de măsline și săruri aromate. Această rețetă face 8 porții cu 307 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare, legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ridichi proaspete cu săruri aromate și unt, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Dip de măsline-pătrunjel cu Crudit 6s.

Instrucțiuni

1
Așezați semințele de susan într-o tigaie mică antiaderentă setată la foc mediu. Se amestecă până se prăjește și se rumenesc, aproximativ 3 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se pune într-o râșniță de condimente cu 1 1/2 lingurițe de sare. Procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Transferați amestecul în ramekin mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Se amestecă pudra de curry și 5 lingurițe de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați amestecul într-un alt ramekin mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Se amestecă boia de ardei și 5 lingurițe de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Transferați amestecul într-un alt ramekin mic. (Sărurile aromate pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți și puneți deoparte la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Se toarnă ulei în castron mic sau ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
9
Așezați legumele decorativ pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
10
Serviți, trecând separat uleiul și sărurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista