Crostini de vită cu marmeladă de ceapă caramelizată

Crostini de vită cu marmeladă de ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Crostini de vită cu marmeladă de ceapă caramelizată. Această rețetă face 8 porții cu 605 calorii, 26g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 3,49 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită filet de vită, pâine focaccia de rozmarin, ceapă și oțet de vin roșu. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre destul de scump. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este bun. Rețete similare sunt Marmeladă De Ceapă Caramelizată, Marmeladă de ceapă (sau ceapă caramelizată balsamică), și Crostini de ceapă și ciuperci caramelizate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Preîncălziți un grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Ungeți feliile de focaccia cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
FocacciaFocaccia
3
Așezați pe o tigaie și grătiți până când sunt crocante, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Într-o cratiță medie, combinați ceapa, vinul, oțetul, zahărul brun și mierea. Se amestecă constant la foc mediu până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 30 de minute, până când sosul are consistența marmeladei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Grătiți filetul de vită, întorcându-vă pentru a marca toate părțile, până la mediu rar, aproximativ 10 până la 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De VitaMuschiulet De Vita
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Lăsați să se odihnească 10 minute, apoi feliați subțire carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Așezați o felie de carne de vită pe fiecare focaccia crostini de rozmarin și acoperiți fiecare cu o linguriță de marmeladă de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
CrostiniCrostini
FocacciaFocaccia
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano

Vinul spumant, Chianti și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Crostini. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista