Crostini de sfeclă și brânză de capră

Crostini de sfeclă și brânză de capră
Sfeclă și brânză de capră Crostini ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, baghetă de pâine în diagonală, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Crostini cu brânză de sfeclă și capră, Crostini de sfeclă prăjită și brânză de capră, și Crostini de brânză de capră cu Salsa de sfeclă de pepene verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti sfecla, lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați sfecla într-un vas de copt de 11 x 7 inci; adăugați 1 cană de apă în vas. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se scurge și se răcește. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Tăiați sfecla pe lungime în sferturi și tăiați fiecare sfert transversal în felii de 9 (1/8 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Într-un castron mediu combinați oțetul, coaja, sucul, sarea și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați sfeclă; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Pentru a pregăti răspândirea brânzei, combinați brânza de capră, maioneza, tarhonul, 1/8 linguriță de piper și usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
11 Până La 12 Ardei Banana Dulci11 Până La 12 Ardei Banana Dulci
Brânză De CaprăBrânză De Capră
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Întindeți fiecare felie de baghetă cu 1 linguriță de amestec de brânză; deasupra cu 3 felii de sfeclă ușor suprapuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista