Rețeta crostini de pește afumat ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 341 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, ulei de măsline, dacă folosiți somon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Baie De Pește Afumat Cu Ardei Murați Picanți Și Crostini Rupți, Crostini De Somon Afumat, și Crostini De Păstrăv Afumat.
Instrucțiuni
1
Combinați roșiile, 1 lingură. ulei, suc de lămâie și busuioc feliat subțire într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea Insertului
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.Între timp, construiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mare. Tăiați părțile de culoare verde închis din ceapă; rezervați pentru o altă utilizare. Dacă folosiți ceapă de primăvară, înjumătățiți-le pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Așezați ceapa pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Stropiți 2 Linguri. ulei peste și aruncați pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Ceapa la grătar, întorcându-se ocazional, până se înmoaie, 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Transferați pe o suprafață de lucru pentru a se răci.
6
Periați pâinea pe ambele părți cu 4 linguri rămase. ulei; se condimentează cu sare și piper. Se toacă grosolan ceapa la grătar și se adaugă în castron cu roșii. Grill pâine până la prăjit, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Tăiați toasturile în jumătate pe diagonală.
8
Răspândiți aproximativ 1 lingură. brânză pe 1 parte a fiecărei jumătăți de pâine prăjită. Împărțiți peștele afumat uniform deasupra fiecărui pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește Afumat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
9
Adăugați castraveți în amestecul de roșii și ceapă; aruncați pentru a acoperi. Lingură peste pește afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește Afumat
Culese Crengute De Marar
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.