Crostini de dovlecei prăjiți cu brânză de capră bătută

Crostini de dovlecei prăjiți cu brânză de capră bătută ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 163 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crostini de vară cu brânză de capră cu usturoi prăjit, Crostini de roșii cu brânză de capră bătută, și Crostini de fructe de pădure cu brânză de capră bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați bagheta în felii de 40 (1/2 inch).
Așezați felii pe foi de biscuiți unsuroase; periați ușor cu 1 lingură de ulei.
Coaceți 6 până la 9 minute sau până când sunt crocante. Se răcește complet.
Între timp, tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; scoateți și aruncați semințele.
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 inch. Într-un castron mare, amestecați dovleceii și ceapa; stropiți cu restul de 2 linguri de ulei.
Se presară cu garam masala, chimen și sare; se amestecă pentru a acoperi.
Se întinde pe tigaie unsă de 15x10x1 inci.
Coaceți 15 minute; se amestecă.
Coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până când legumele sunt rumenite și fragede.
Într-un castron mediu, bateți brânza de capră, crema de brânză și smântâna cu mixerul electric la viteză mare până la omogenizare.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de amestec de brânză deasupra fiecărei felii de baghetă. Se acoperă cu puțin mai puțin de 1 lingură de amestec de dovlecei.
Se ornează cu coriandru și fistic.