Crostini cu smochine și brânză de capră

Crostini cu smochine și brânză de capră
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Crostini cu smochine fiert în apă și brânză de capră un try. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți suc de lămâie, pancetta, anason stelat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Crostini cu brânză caldă de capră și smochine balsamice, Crostini cu smochine și brânză de capră, stropită cu o reducere balsamică, și Brânză de cireșe și de capră crostini.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță medie combinați vinul, 2 linguri de miere, smochinele și anasonul stelar. Se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți focul la minim și fierbeți până când smochinele sunt pline și fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați smochinele pe o tăietură pentru a se răci timp de 5 minute. Apoi tăiați smochinele în felii de 1/4 inci. Aruncați anasonul și aduceți lichidul înapoi la fierbere la foc mediu. Gatiti pana cand amestecul este gros si redus la 1/4 cana, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Transferați siropul într-un castron mic și răciți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Așezați pancetta pe o foaie de copt și coaceți până când feliile sunt crocante și se rumenesc, aproximativ 6 minute. Puneți deoparte să se răcească, apoi tocați aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Ungeți feliile de pâine cu uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
8
Se pune pe o foaie de copt și se coace până se prăjește ușor, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Transferați într-un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Într-un castron mediu combinați brânza de capră, sucul de lămâie, restul de 1 linguriță de miere, menta tocată și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Întindeți 1 lingură de amestec de brânză de capră pe fiecare crostini. Se acoperă cu felii de smochine, pancetta se sfărâmă și se presară cu mentă feliată. Chiar înainte de servire, stropiți cu siropul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CrostiniCrostini
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista