Crostini Alla Romana
Crostini alla Romana ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 2457 calorii, 97G de proteine, și 40g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $11.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de mozzarella, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gnocchi Alla Romana, Manicotti Alla Romana, și Spiedini Alla Romana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați feliile de ciabatta pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți până când sunt crocante și aurii în jurul marginilor, aproximativ 8 minute.
Scoateți pâinea din cuptor.
Așezați feliile de prosciutto și mozzarella pe pâinea prăjită crostini și reveniți la cuptor pentru a topi brânza, încă aproximativ 8 minute.
Între timp combinați untul și frunzele de salvie într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti pana cand untul este topit si incepeti sa se rumeneasca in pete si frunzele de salvie sunt clare, aproximativ 5 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor.
Transferați crostini pe o farfurie de servire.
Stropiți crostini cu untul de salvie și serviți imediat.