Crostata de mere cu sos de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 321 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Un amestec de ulei vegetal, scurtare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Crostata de mere cu sos de Caramel condimentat, Apple și Caramel în vârstă Gouda Crostata, și Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, amestecați 1 cană de făină și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Tăiați în scurtare și unt, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presara ulei și zară, 1 lingura la un moment dat) se presara peste amestecul de făină, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezită și aluat aproape curăță partea de castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adunați aluatul într-o bilă; formați-l în turtit rotund de 5 inci pe o foaie mare de fursecuri, ușor făinată, fără grăsime. Cu sucitor presarata cu faina, rola de patiserie în Runda de 12 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Într-un castron mare, amestecați 1/2 cană de zahăr și 3 linguri de făină. Se amestecă merele până se acoperă. Amestec de mere movilă pe centrul aluatului rotund până la 2 inci de margine. Îndoiți marginea aluatului peste amestecul de mere; sertizați ușor marginea aluatului. În castron mic, se amestecă 1 lingura de zahar si scortisoara; se presara peste mere și aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți 42 până la 47 de minute sau până când crusta este maro aurie și merele sunt fragede cu furculița. (Dacă merele încep să se rumenească rapid, acoperimerele lejer cu folie de aluminiu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat