Crostata de căpșuni, rubarbă și banană durează aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 760 de calorii , 9 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de zahăr brun, făină de patiserie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Ziua Mamei . Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crostata de fructe de pădure organice , Crostata de piersici și Desert din compot proaspăt de căpșuni și rubarbă .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Plin De Halbă Mare, Căpșuni Coapte, Aproximativ 1 Kg, Decojite și Tăiate La Jumătate Sau în Sferturi
2
Pentru a face toppingul, măsurați făina, mămăliga, zahărul, sarea, praful de copt și semințele de anason într-un robot de bucătărie sau într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu paletă. Pulsați câteva secunde pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 1/2 Cani De Faina De Patiserie (1/2 Lira)
1/2 Cani De Faina De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cană Mămăligă (1/4 Liră)
Un Praf Mare De Sare Fină
3
Adăugați untul și pulsați sau amestecați la viteză medie-mică până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Mare Fină
4
Transferați amestecul într-un bol și faceți un godeu în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Zahăr (3 1/2 Uncii)
5
Se toarnă oul în fântână și se amestecă oul și făina împreună ușor și bine cu degetele până se amestecă uniform. Amestecul nu va adera la fel ca un aluat, dar se va aglomera dacă este apăsat în palmă. Dați deoparte până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, Optional
Gelat Cu Vanilie Sau Frisca Indulcita, Pentru Servire, Optional
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Pentru a face umplutura, combinați toate ingredientele într-un castron mare și amestecați până se amestecă bine. Transformați amestecul într-un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Presărați toppingul peste umplutură într-un strat uniform. Nu apăsați în jos.
8
Așezați vasul pe o foaie de copt pentru a prinde picăturile și puneți-l la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Coaceți până când sucurile clocotesc în jurul garniturii și blatul este crocant și auriu, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic