Croissant și somon mic dejun caserola este un pescatarian felul principal. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 257 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Un amestec de brânză Monterey jack, brânză mozzarella, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până cornuri ai putea urma acest curs principal cu Budinca de pâine de caise cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Croissant & somon (sau șuncă) mic dejun Caserola, Mic dejun de vacanță: caserola de mic dejun Croissant cu șuncă și brânză, și Croissant Mic Dejun Caserola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Scoateți din căldură. Într-un castron, bateți ouăle cu laptele până se spumează și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați bucățile rupte de fund de croissant într-un vas de copt antiaderent de 9x13 inci într-un strat uniform. Topiți bucățile de croissant cu ceapa gătită și usturoiul într-un strat, urmate de straturi de ceapă verde, somon afumat, brânză Monterey Jack, brânză elvețiană, brânză mozzarella și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Somon Afumat
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Frișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Se toarnă amestecul de ouă uniform peste caserolă și se presară sare și piper negru. Aranjați vârfurile cornurilor peste caserolă, apăsându-le în amestecul de ouă pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Frișcă La Conservă Sau Topping Bătut
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Coaceți caserola în cuptorul preîncălzit până când blaturile de croissant se rumenesc și ouăle sunt așezate, aproximativ 50 de minute.