Crock Pot Tocană De Vită De Inspirație Spaniolă

Crock Pot Tocană De Vită De Inspirație Spaniolă
Rețeta Crock Pot tocană de vită inspirată de spaniolă ar putea satisface pofta ta Europeană în jur 8 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 918 calorii. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de boia de ardei, crenguțe de pătrunjel, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită Spaniolă Cu Aragaz Lent, Tocanita spaniola de vita cu ardei Pimentari si ardei Piquillo, și Cea Mai Bună Tocană De Vită Crock Pot pentru rețete similare.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Flaco Tempranillo. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Flaco Tempranillo
Flaco Tempranillo
Produs din podgorii cultivate organic, de crescătorie uscată. Flaco arată complexitatea de două ori prețul său. Aceste viță de vie sunt îngrijite în diverse microclimate, permițând mai multă consistență a maturității an de an. Caracterul proaspăt și pur al acestui vin face din acesta un vin extrem de versatil pentru a se împerechea cu mâncarea. Acest vin se asortează bine cu carnea albă, cum ar fi carnea de porc și puiul și peștele fulgios, cum ar fi merluciu, cod sau cambulă. Acesta are fructele și aciditatea potrivite și cu carnea roșie.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista