Crochete de cartofi - - - panzeroti di Patate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 634 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, pesmet, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Croccette di patate (Crochete de cartofi), Blinele de cartofi: Crocche di Patate, și GATT di patate (cartofi "tort") pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 8 litri de apă la fierbere. Gatiti cartofii in apa clocotita pana cand sunt usor perforati cu un cutit de paring, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scurgeți cartofii și, în timp ce sunt încă fierbinți, treceți-i printr-o moară de alimente. Adăugați imediat gălbenușurile de ou, prosciutto, untul, Parmigiano-Reggiano și nucșoara și amestecați bine. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano Reggiano
Prosciutto
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3
Cu mâinile umede, împărțiți amestecul în porțiuni de dimensiunea mingii de golf și formați discuri cu un diametru de 2 inci.
4
Pe trei farfurii separate, Așezați făina, albușurile de ou și firimiturile de pâine. Dragați fiecare disc prin fiecare dintre plăci, începând cu făina, apoi albușurile de ou, apoi firimiturile de pâine. Într-o tigaie cu fund greu, încălziți uleiul până aproape de fumat. Gatiti discurile in ulei, lucrand in loturi pentru a evita supraaglomerarea tigaiei, pana cand discurile se rumenesc profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți discurile pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și serviți. Acestea pot fi reîncălzite de la temperatura camerei, dar nu trebuie refrigerate.