Crocante cu ciocolată și caju
Crunchies cu ciocolată și caju durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 31 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 127 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsimi. Această rețetă servește 42. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Dacă aveți la îndemână tăiței Chow Mein, bucăți de caju, chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 8%. Rețete similare includ ciocolată toffee crocante, ciocolată cereale crocante: îndulcite natural, fără nuci și lactate și budincă de caju cu ciocolată neagră cu ciocolată crocantă de caju.
Instrucțiuni
Într-un cuptor cu microunde, topește ciocolata și chipsurile de unt la maxim timp de 1-1/2 minute sau până se topesc. Se amestecă pentru a se amesteca bine.
Adăugați tăiței Chow Mein și caju. Puneți cu lingurițe pe hârtie cerată pentru a se răci. A se păstra în recipiente etanșe la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.