Crispy Skin Arctic Char cu varză înăbușită cu unt
Crispy Skin Arctic Char cu varză înăbușită cu unt durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine , 52 g de grăsimi și un total de 740 de calorii . Pentru 5,17 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână slănină, ulei de canolan, file de carbune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60% . Acest scor este solid. Încercați Arctic Char, Orez Negru și Napa Cabbage En Papillote , Crispy-Skin Somon cu Napa Cabbage și Arctic Char Tostadas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru varză înăbușită cu unt: gătiți slănina într-o cratiță mare cu părțile înalte la foc mediu-înalt, amestecând din când în când până devine crocantă, aproximativ 12 minute. Folosind o lingura cu fanta, transferati pe o farfurie tapetata cu un prosop de hartie.
Adaugati untul in aceeasi tigaie, urmat de ceapa. Gatiti pana cand ceapa incepe sa se caramelizeze, 3 pana la 5 minute.
Se adauga vinul, otetul si varza. Acoperiți, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți timp de 30 de minute.
Scoateți capacul de pe varză și continuați să gătiți până se evaporă tot lichidul. Se amestecă baconul crocant în varză și se condimentează cu sare și piper.
Pentru arborele arctic: Secretul pentru o piele crocantă este lipsa de umiditate. Lăsați peștele descoperit la frigider 10 până la 15 minute pentru a se usuca. Apoi uscați peștele cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta orice exces de umiditate.
Presărați generos cu sare și piper.
Încinge o tigaie de fontă sau o tigaie cu fundul greu la foc mediu-înalt.
Adăugați suficient ulei pentru a acoperi. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, puneți fileurile cu pielea în jos în tigaie, gătindu-le în reprize dacă este necesar. Folosind spatele unei spatule, apăsați cu putere fileurile timp de cel puțin 20 de secunde pentru a vă asigura că întreaga piele are contact complet cu fundul cratiței. Acest lucru va ajuta la obținerea celei mai crocante piele posibilă.
Continuați să gătiți până când pulpa se gătește și rămâne doar puțin roz, 5 până la 6 minute. Pielea ar trebui să se îndepărteze de fundul tigaii. Dacă este necesar, folosiți o spatulă pentru a slăbi pielea înainte de a răsturna. Întoarceți peștele și continuați să gătiți încă 30 de secunde până la 1 minut înainte de a-l transfera pe o farfurie pentru a se odihni.
Scoateți ușor pielea de pește cu un cuțit de toaletă și puneți pielea înapoi în tigaie, cu carnea în jos. Se prăjește încă 1 până la 2 minute la foc mediu-înalt.
Transferați pe un suport de sârmă sau pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, moment în care se va întări ca un chip de pește super crocant.
Servește sebelul arctic crocant peste varza înăbușită cu unt și deasupra cu pielea crocantă de pește.
Notă pentru bucătar: îndepărtarea pielii de pește prăjit pe un grătar îl va ajuta să se întărească, lăsând aerul să circule în jurul lui.