Crispy Herb Crusted Halibut cu telina cret și Haricots Verts

Crispy Herb Crusted Halibut cu telina cret și Haricots Verts
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul crocant cu crustă de plante cu țelină cretă și Haricots Verts. Pentru $ 6.77 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 509 calorii, 36g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Haricots Verts cu unt de plante medicinale, Haricots Verts cu Pancetta, și Salată Haricots Verts pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Folosind un decojitor ascuțit de legume, radeți țelina pentru a obține bărbierit lung și subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Puneți așchii de țelină în apă cu gheață cu o jumătate de lămâie și sucul acesteia și lăsați să stea cel puțin 1 oră sau peste noapte la frigider. Țelina va deveni foarte crocantă, cretată și drăguță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Aduceți o oală cu apă bine sărată la fiert, la foc mediu și puneți un bol cu apă cu gheață bine sărată. Aruncați vârfurile haricots în apa clocotită și gătiți până când fasolea este fragedă, dar încă fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți fasolea din apa clocotită și scufundați imediat în apa cu gheață și lăsați-le să se răcească. Când sunt reci și încă verde vibrant, scoateți-le din apa cu gheață și rezervați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1
Condimentează fileurile de pește cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați ierburile și fulgii de cartofi într-un vas superficial. Scufundați partea de carne a fiecărui file în spălarea ouălor și apoi apăsați-le în amestecul de fulgi de plante/cartofi. Puneți o tavă de foi cu partea crustată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înveliți o tigaie mare cu ulei de măsline și încălziți-o la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați peștele, cu crusta în jos. Când crusta a devenit aurie și crocantă, întoarceți-le, apoi transferați peștele pe o foaie de copt căptușită cu un suport de răcire și puneți-l în cuptorul preîncălzit timp de 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți uleiul din tigaie și adăugați ulei nou. Aruncați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Când usturoiul devine auriu și aromat, îndepărtați-l și aruncați-l. Aruncați în vârfurile rezervate de haricots, condimentați cu sare, după gust și rotiți-le în ulei pentru a le încălzi. Când sunt fierbinți, opriți focul și rezervați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Haricots VertsHaricots Verts
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți țelina din apa cu gheață și uscați într-un filator de salată pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
5
Adăugați țelina în tigaie cu fasolea. Strângeți sucul din jumătatea rămasă de lămâie și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Împărțiți legumele între 4 farfurii de servire și deasupra cu peștele crustat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloată Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista