Peach și zmeură clare ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 530 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, fulgi de ovăz cu gătit rapid, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 31 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Raspberry Peach Crisp, Raspberry Peach Crisp, și Raspberry Peach Crisp.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți interiorul unui vas de copt oval de 10 x 15 x 2 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
3
Scufundați piersicile în apă clocotită timp de 30 de secunde, apoi puneți-le în apă rece. Curățați piersicile și feliați-le în pene groase și așezați-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați coaja de portocală, 1/4 cană zahăr granulat, 1/2 cană zahăr brun și 2 linguri de făină. Aruncă bine. Se amestecă ușor zmeura. Lăsați amestecul să stea timp de 5 minute. Dacă există mult lichid, adăugați încă 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Coaja De Portocala
Zmeură
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Turnați piersicile în vasul de copt și neteziți ușor blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Combinați 1 1/2 căni de făină, 1 cană de zahăr granulat, 1/2 cană de zahăr brun, sare, fulgi de ovăz și untul rece, tăiat cubulețe, în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Fulgi De Ovăz
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Se amestecă la viteză mică până când untul este de mărimea unui bob de mazăre și amestecul este sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
8
Presărați uniform deasupra piersicilor și zmeurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
9
Coaceți timp de 1 oră, până când blatul este rumenit și crocant și sucurile sunt bulbucate.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Se servește imediat sau se păstrează la frigider și se reîncălzește într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 20 până la 30 de minute, până se încălzește.
Crisp funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.