Creveții lui Mark

Creveții lui Mark ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 373 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, amidon de porumb, sos de chili thailandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, pescatarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mark Bittman ' s Pad Thai, Mark Bittman Porumb, și Ciupercile marinate ale lui Mark pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați maioneza și sosul de chili împreună într-un castron mare.
Adăugați sosul chile-usturoi și amestecați.
Răspândiți amidonul de porumb într-un vas larg. Apăsați creveții în amidon de porumb pentru a acoperi într-un strat subțire.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Prăjiți creveții în loturi până când carnea nu mai este transparentă în centru, aproximativ 5 minute pe lot; se scurge pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Combinați sosul de maioneză și creveții în vasul mare; se amestecă pentru a acoperi creveții în sos.
Tapetați un castron cu frunze de salată. Puneți creveții în castron și garnisiți cu ceapă verde pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.