Creveți usturoi cu lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu usturoi cu lămâie. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 7.09 pe portie. O porție conține 590 calorii, 68G de proteine, și 18g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare și piper de mare, vin, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți prăjiți cu usturoi cu coriandru, Lime și lămâie, Creveți cu Broccoli și Linguine într-un sos de usturoi-lămâie, și Garlicky Linguine și creveți.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți la foc mic până când usturoiul este auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați creveții, condimentați ușor cu sare și piper și gătiți la foc moderat, întorcându-se des, până când creveții sunt aproape fierți, aproximativ 4 minute.
Transferați creveții pe o farfurie.
Adăugați vinul alb în tigaie și fierbeți la foc moderat timp de 2 minute.
Adăugați sucul de lămâie și fierbeți timp de 2 minute mai mult. Întoarceți creveții și sucurile lor în tigaie și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Condimentați creveții cu sare și piper și garnisiți cu pătrunjel.
Serviți imediat, cu pâine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio