Creveți, scoici și shumai de porc
Creveți, scoici și carne de porc Shumai ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 189 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mazăre, creveți, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în jurul valorii de 10 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți, scoici și shumai de porc, Shumai de porc și creveți, și Creveți Shumai.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați creveții, scoicile, carnea de porc, ghimbirul, coriandrul, șalotele, oțetul, uleiul de susan și albușurile de ou într-un robot de bucătărie. Condimentează cu sare și piper, adaugă amidonul de porumb și sucul de lămâie și pulsează pentru a combina-îmi place ca umpluturile mele să aibă puțină textură. (Alternativ, tocați creveții și scoicile fin, apoi adăugați carnea de porc, ghimbirul, coriandrul și oțetul și tocați împreună.
Transferați amestecul într-un castron și amestecați rapid în oțet, ulei de susan, albușuri de ou, condimente, amidon de porumb și suc de lămâie.)
Pentru a face shumai: țineți un înveliș wonton în mână. Lingurați 1 lingură de umplutură în centrul ambalajului (clătiți lingura în apă rece, astfel încât umplutura să nu se lipească). Adunați marginile ambalajului în jurul umpluturii și strângeți părțile laterale împreună cu degetele formând o mică ceașcă plisată. (Părțile laterale se vor plia în mod natural, lăsând umplutura ușor expusă.) Atingeți gălușca de pe masă, astfel încât fundul să fie plat și să stea în poziție verticală, apoi puneți-o deoparte pe o foaie de copt. Repetați cu ambalajele rămase și umplutura. Topiți fiecare shumai cu un bob de mazăre. (Puteți îngheța orice umplutură rămasă.)
Ungeți ușor fundul unui abur de bambus, apoi tapetați-l cu frunzele de varză. Așezați găluștele în abur într-un singur strat, având grijă să nu se atingă. (Un vapor de 10 inci va găzdui 12 shumai). Aduceți aproximativ 2 centimetri de apă la fierbere într-un wok. Puneți vaporul de bambus în wok, acoperiți-l cu capacul de bambus și aburiți până când shumai se simte ferm, 10 până la 12 minute.
Serviți shumai imediat garnisit cu ceapă verde și însoțit de sos de soia sau sosuri de scufundare la alegere.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine Lessurre semi Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine LesSurre Semi Dry Cuvee Classique Riesling
Se împerechează bine cu mâncăruri subtil picante și, de asemenea, completează șunca și mezelurile vindecate. Bucurați-vă cu fructe proaspete tăiate.