Creveți frecați cu var cu salată de Avocado-grapefruit
Lime-frecat creveți cu salata de Avocado-grapefruit este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 35 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână avocado, zahăr, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Creveți Cu Avocado De Grapefruit, Salată de creveți, Avocado și Grapefruit, și Salată de creveți și Avocado cu vinetă de Grapefruit.
Instrucțiuni
Din tei, radeți 1/4 linguriță de coajă; stoarceți 1/4 cană de suc. Puneți coaja deoparte. În cratița de 1 litru, încălziți ghimbirul, zahărul și sucul de lămâie până la fierbere, amestecând.
Se ia de pe foc și se lasă să stea.Cu cuțitul, tăiați coaja și miezul alb din grapefruit; aruncați. Ținând grapefruit, 1 la un moment dat, peste castron mediu, tăiați segmente între membrane. Strângeți membranele pentru a elibera sucul rămas în castron. Aruncați semințele. Tăiați subțire jumătate de mentă.Preîncălziți tigaia pentru grătar sau pregătiți grătarul în aer liber pentru grătarul direct pe mediu-înalt.Frecați ulei peste creveți.
Presărați mentă feliată, coajă de tei, cayenne și 1/8 linguriță de sare peste creveți. Grătiți 3 până la 4 minute sau până când creveții devin Opaci pe tot parcursul, întorcându-se o dată.
Se toarnă amestecul de ghimbir prin sită peste grapefruit, apăsând pe ghimbir pentru a extrage lichid. Se amestecă ușor pentru a se amesteca.Împărțiți salata verde și frunzele de mentă între 4 farfurii. Se acoperă cu amestec de creveți, avocado și grapefruit.