Creveți Fierți

Creveți Fierți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții fierți. Această rețetă servește 8. O porție conține 301 calorii, 49G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, creveți, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți Fierți, Creveți Fierți, și Creveți Fierți.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez mare la foc mare. Acoperiți și fierbeți 3 până la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați creveți; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute. (Creveții vor deveni roz, iar cojile se vor slăbi ușor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
3
Scurgeți, aruncând lămâia, ceapa și fierbeți pungile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
CeapăCeapă
4
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Zatarain ' s Shrimp & Crab Boil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
CrevețiCreveți

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista