Creveți Diablos

Creveți Diablos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 260 calorii, 33g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână supă de roșii condensată, ceapă, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți, și Hawaiian Creveți Truck Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, ardeiul gras si ardeii jalapeno in ulei incins pana se inmoaie, 3 pana la 5 minute.
Adăugați creveți și continuați să gătiți până când creveții sunt roz și nu mai sunt opaci, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se toarnă supa de roșii peste amestecul de creveți; se condimentează cu sos de ardei iute. Se fierbe amestecul până la cald, aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.