Creveți de var la grătar și orez vegetal

Creveți de var la grătar și orez vegetal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.71 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1053 calorii, 64G de proteine, și 47G de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de porumb urechi, suc de lămâie, jeleu de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ierburile proaspete, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Crema De Lavanda Cu Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți la grătar cu Chili și Lime, cu fasole albă condimentată și orez, Salată de creveți la grătar Chipotle Lime în pansament de lime Cilantro, și Câini de creveți la grătar cu gust de legume la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Aduceți primele 3 ingrediente și 2/3 cană de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mare.
În timp ce amestecul de lapte de cocos ajunge la fierbere, amestecați împreună jeleu de ardei roșu, următoarele 3 ingrediente și 1/4 cană suc proaspăt de lămâie într-un castron mic. Rezervați 2 Linguri. amestec de var.
Combinați amestecul de var rămas și creveții.
Lăsați să stea 20 de minute.
Între timp, amestecați orezul în amestecul de lapte de cocos care fierbe. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Se ia de pe foc și se păstrează acoperit.
În timp ce creveții marinează și orezul fierbe, periați porumbul, ardeii și ceapa cu 2 lingurițe. ulei de măsline și grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 8 minute sau până când este ușor carbonizat, întorcându-se la jumătatea drumului.
Scoateți și aruncați semințele din ardei; tocați ardeii.
Tăiați sâmburi din știuleți de porumb. Aruncați știuleții. Se taie ceapa.
Combinați ardeii, porumbul și ceapa într-un castron.
Scoateți creveții din marinată, aruncând marinada. Creveți la grătar, acoperiți cu capac la grătar, 3 minute pe fiecare parte sau doar până când creveții devin roz.
Scoateți creveții de pe grătar; se presară cu 1 lingură. suc de lămâie și aruncați cu 2 linguri rezervate. amestec de var. Rezervați jumătate de creveți pentru creveți de var
Rolls. Se amestecă 1 lingură rămasă. suc de lămâie în orez. Se amestecă amestecul de orez și ierburile în legume la grătar.
Serviți creveții rămași peste amestecul de orez și legume.
Cina rămasă: creveți de tei
Rulouri: Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați grosolan creveții rezervați din creveți de var la grătar și orez vegetal. Se amestecă împreună 1/2 cană de țelină tocată, 1/3 cană de maioneză, 1/2 linguriță. coaja de tei, 1 lingură. suc proaspăt de lămâie, 1/2 linguriță. tarhon proaspăt tocat și creveți într-un castron. Se amestecă împreună 2 linguri. unt topit și 1 cățel de usturoi, presat; se întinde pe părțile tăiate a 4 chifle de hot dog.
Coaceți 7 până la 8 minute sau până la prăjit.
Așezați 1 frunză de salată în fiecare Sul; se acoperă cu amestec de creveți.
Se servește cu pene de var. Face 4 porții.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio