Creveți de nucă de cocos-panko cu cartofi dulci glazurați cu portocale
Creveții de nucă de cocos-panko cu cartofi dulci glazurați cu portocale sunt un pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 772 calorii, 31g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, creveți, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tempura - cartofi dulci glazurați cu panko crocant, Cartofi Dulci Glazurați Cu Nucă De Cocos, și Cartofi Dulci Glazurați Cu Portocale.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.