Creveții cu lămâie și usturoi cu năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 291 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 94 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de creveți, ulei de măsline, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Hawaiian Creveți Truck Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți), Creveți Cu Usturoi De Lămâie, și Creveți De Lămâie Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Clătiți și scurgeți nautul și aruncați cu o lingură de ulei de măsline și o linguriță de sare. Aranjați năutul într-un strat pe fundul vasului de copt și coaceți aproximativ 20 de minute, până devin aurii.Între timp, aruncați creveții, o lingură de ulei de măsline, suc de o lămâie, usturoi, coajă de lămâie, fulgi de ardei roșu și o linguriță de sare într-un castron mare. Lăsați amestecul de creveți să se marineze timp de 10 până la 15 minute.Odată ce nautul dvs. a terminat de copt, întindeți amestecul de creveți peste nautul prăjit și așezați câteva felii de lămâie deasupra. Întoarceți vasul la cuptor și coaceți timp de 5 până la 8 minute mai mult. Creveții trebuie să fie de culoare Roz. După ce ați terminat de gătit, stoarceți suc suplimentar de lămâie deasupra și garnisiți cu pătrunjel tocat. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat