Creveți de cocos cu sos de scufundare

Creveți de cocos cu sos de scufundare
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 15 minute de petrecut în bucătărie, Creveți cu nucă de cocos cu sos de scufundare ar putea fi o rețetă uimitoare fără lactate și pescatarian de încercat. Această rețetă servește 5. O porție conține 401 de calorii, 30 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 3,34 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, muștar maro picant, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Creveții de cocos cu sos de scufundare, Creveții de nucă de cocos cu sos de scufundare și Creveții de nucă de cocos cu sos de scufundare de mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pune 2 linguri de lapte de cocos intr-un castron mic; se acopera si se da la frigider. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați jalapeno, coriandru și laptele de cocos rămas. Curățați și devineți creveții, lăsând coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați în coș; sigilați și întoarceți pentru a acoperi. Dați la frigider timp de 1 oră.
3
Pune faina intr-un bol putin adanc. Intr-un alt castron, batem usor albusurile. Într-un al treilea castron, combinați pesmetul și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Scurgeți și aruncați marinata. Înmuiați creveții în făină și albușuri, apoi rulați în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
5
Puneți pe o tavă de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți la 400° timp de 7-9 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Între timp, pentru sosul de scufundare, adăugați conserve și muștar în laptele de cocos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Serviți cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale la gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese de la două dintre podgoriile noastre, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un final lung și aromat. Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Revista