Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 55 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de conserve de roșii, orez, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Creveți cu roșii și Feta, Creveți la grătar cu roșii și Feta, și Creveți prăjiți cu roșii și Feta.
Instrucțiuni
1
Gatiti si amestecati ceapa in ulei incins in tigaie mare la foc mediu 3 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați roșiile, vinul și oregano; se amestecă bine. Reduceți căldura la minim; gatiti 5 min. sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Vin
3
Adăugați creveți. Gatiti 3 min. sau până când creveții sunt roz, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
4
Se presară cu brânză; gatiti 1 min. Se amestecă pătrunjelul.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.