Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Bruschetta creveți Topping un try. O porție conține 199 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 16 și costă $1.09 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți brânză athenos feta, sos balsamic de vinetă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bruschetta Topping, Topping Bruschetta De Bază, și Ciuperci umplute cu Portobello cu topping de Bruschetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti usturoiul in pansament in tigaie mare la foc mediu-mare 30 sec. se amestecă creveții și ceapa; gătiți 6 până la 8 min. sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați roșiile și pătrunjelul; se amestecă. Gatiti 2 pana la 4 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional. Sus cu brânză.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.