Creveți Bouillabaisse Fondue

Creveți Bouillabaisse Fondue
Creveți Bouillabaisse Fondue este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 417 calorii. Pentru $5.43 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, sare, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bouillabaisse Fondue, Bouillabaisse de creveți și morcovi curry, și My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; aruncați ușor pentru a acoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați amestecul de creveți; saut 3 minute sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Scoateți creveții din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați fenicul și usturoiul tocat în tigaie; saut 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați vin și următoarele 4 ingrediente (vin prin roșii). Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
VinVin
7
Puneți amestecul într-un blender; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă într-o oală de fondue; păstrați cald peste flacără medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se servește cu creveți și pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
PâinePâine

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista