Creveți și scoici în sos de vin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveți și scoici în sos de vin. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 192 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,04 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, pătrunjel, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Scoici cu ciuperci în sos de vin alb, Creveți și scoici în sos de cremă de usturoi, și Linguine cu scoici și creveți în sos de Curry verde Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu. Gatiti usturoiul, ceapa, morcovii si patrunjelul in ulei aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand morcovii sunt crocanti.
Se amestecă ingredientele rămase. Gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand crevetii sunt roz si fermi, iar scoicile sunt albe.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.